Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 27ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                     
                            
                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητοί γονείς,
  
   Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική και χρειάστηκε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που υπάρχουν λόγω του covid-19 για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Για αυτό το λόγο η διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη νέου συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/5 και ώρες 8:00-8.30πμ και 18:00-19:00 και την Παρασκευή 21/5 8:00-8:30πμ και 13:00-13:30.
   Για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης οι Σύλλογοι γονέων μπορούν να κάνουν περισσότερες από μια μέρες εκλογές με βάση τις οδηγίες της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ), με φύλαξη της κάλπης στο γραφείο της Διεύθυνσης , αφού σφραγιστεί. Οι γονείς θα μπορούν να προμηθευτούν το ψηφοδέλτιο από τις δύο εισόδους του σχολείου για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και στην συνέχεια θα ψηφίζουν στην κάλπη που θα βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του σχολείου.Δικαίωμα να ψηφίσουν ή να είναι υποψήφιοι έχουν οι γονείς που έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους στον σύλλογο. Οσοι δεν το έχουν κάνει υπάρχει η δυνατότητα να γίνει την μέρα των εκλογών. Κατά την διαδικασία υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας και θα διατίθεται αντισηπτικό.     Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη ώστε να δείξουμε ενδιαφέρον και παρουσία σε ότι αφορά την ζωή των παιδιών μας στην σχολική κοινότητα,να υπάρχει εκπροσώπηση και να μπορεί να ακουστεί η φωνή των γονέων του σχολείου μας στην σχολική Επιτροπή του Δήμου και στην Ενωση Γονέων με σκοπό την βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών μας.
  Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα που είναι αναρτημένα στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου ή στο mail του συλλόγου γονέων του σχολείου μας 27dimlargonewn@gmail.com Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων